Întrebări și răspunsuri

Ai întrebări? Avem răspunsuri !

Cu siguranță, atunci când începi să te gândești la rezolvarea unei nevoi financiare foarte multe întrebări încep să apară. De aceea un consultant SOTO, cu experiență îți stă la dispoziție să-ți lămurească aceste aspecte, să te îndrume și să faceți împreună pașii către atingerea scopului propus. Regăsești mai jos răspunsurile la unele dintre întrebări, altele mai detaliate le găsești pe Blog, iar pentru restul te așteptăm la o discuție amicală pentru a vedea daca te putem ajuta în atingerea obiectvelor. Te așteptăm cu drag !

 

1. De ce un broker?

Un broker lucrează pentru tine în primul rând și nu pentru o singură societate de imobiliare, credite sau asigurări. Un broker va face tot ce-i stă în putere ca soluția cea mai bună pentru tine să-ți fie prezentată.

 

2. Cum mă poate ajuta un broker ?

Un broker, având experiența cazuisticii îți poate câștiga timp și bani pentru serviciul pe care-l dorești. El identifică cu precizie serviciul sau produsul de care ai nevoie, te ajută cu întocmirea documentației, îți spune de la început toate costurile și procesul desfășurării acțiunii tale.

 

3. Ce costuri sunt dacă lucrez cu un broker ?

Costurile pe care le percepe un broker sunt diferențiate în funcție de serviciul pe care-l oferă. Majoritatea costurilor sunt 0%, însă pentru serviciile de consultanță și de intermediere imobiliara există costuri care îți sunt puse la dispoziție. Vestea buna este că prima întâlnire cu un broker SOTO este 100% GRATUITĂ.

 

4. De ce un Personal broker?

În primul rând Personal Broker este o echipă. O echipă înseamnă suma experiențelor individuale. Noi îți punem la dispoziție această experiență ca tu să te bucuri cu adevărat de lucrurile importante pentru tine. Având în vedere că costurile noastre pentru tine sunt aproape la toate serviciile 0% suntem direct interesați să rezolvam speța ta. Dacă ești mulțumit acceptăm RECOMANDĂRI :) Și nu în ultimul rând pentru că ne place ceea ce facem !

Ce spun clienții noștri ?

Personal Broker Logo