Despre Noi

Noi, echipa și experiența noastră...

Vrem să fim prima opțiune în căutarea unei soluții financiare !
 

Experiența dobândită în timp de către membrii echipei PersonalBroker, specializați pe servicii financiare au dat naștere ideii de „Supermarket financiar”, concept pus în practică de echipa PersonalBroker.

Prin parteneriatele cu institutiile financiare, incepand cu anul 2007, care ne pune la dispoziție experiența lor și platformele cu instituțiile bancare și firmele de asigurare din România reușim să avem logistica broker-ului de credite și al broker-ului de asigurări, iar prin experiența colegilor care activează în domeniul imobiliar putem identifica, recomanda și căuta proprietatea pe care o doriți.

Pentru noi fiecare solicitare este o provocare. Fiecare client cu care interacționăm ne ajută să ne dezvoltăm și să învătăm. Fiecare reușită este succesul vostru. Fiecare nereușită o trecem la „experiență”. Învățăm în fiecare zi.

Ne-am propus să tratăm fiecare situație ca pe o oportunitate, încât să aveți o experiență placută în găsirea unei soluții financiare. Mulți dintre clienții noștri ne recomandă, iar asta ne obligă și mai mult. Mulțumim!

Ce spun clienții nostri ?

Personal Broker Logo