Despre Noi

Personal Broker România, aliat pentru succesul investițiilor tale

Timpul îți poate fi cel mai bun prieten sau cel mai aprig dușman. Totul depinde de tine și de modul în care îți gestionezi viața la fiecare nivel. Nivelul financiar e unul foarte important pentru că îți poate influența activitatea din fiecare zi până în cele mai mici detalii.

Imaginează-ți un castel din cărți de joc. O carte poziționată greșit dărâmă tot ansamblul, iar reconstruirea necesită din ce în ce mai mult timp și energie.

Echipa Personal Broker România a apărut din dorința de a te ajuta să construiești o fortăreață solidă în locul castelelor nesigure din cărți de joc. Veriga principală e succesul tău financiar.

Noi am cucerit piața în 2007 când ne-am lansat în domeniul serviciilor financiare ghidați de experiență, pasiune și competitivitate.

Până în prezent am cumulat peste 10 ani de experiență și am adus stabilitate financiară la peste 10. 000 de clienți. Cunoaștem toate micile secrete din domeniul serviciilor financiare, astfel încât merită să ne inviți la drum alături de tine.

În plus, ne mândrim cu o rețea de peste 50 de asiguratori parteneri de încredere, receptivi în intermedierea de contracte de asigurare.

Ce îți oferă Personal Broker România?

Pe lângă profesionalism, Personal Broker îți oferă o soluție personalizată pentru orice necesitate financiară. Mereu pregătiți de diagnoză și de remedierea inconvenientelor financiare, am devenit experți în soluții eficiente.

Iată care sunt așii pe care îi avem în mânecă pentru succesul tău financiar:

  • creditare pe termen lung;
  • leasing;
  • paletă largă de variante de asigurare;
  • susținere în achiziția sau vânzarea unei locuințe;
  • îndrumare în labirintul investițiilor private și a pensiilor.

La prima întâlnire, ai consultanță gratuită

Întotdeauna Personal Broker pune accent pe prima impresie și pe credibilitate. De aceea, te invităm la o primă discuție în care să vorbim relaxat despre nevoile tale financiare.

Tu ne descrii detaliat situația ta, iar noi ne mobilizăm să îți oferim soluții eficiente și personalizate în funcție de cazul prezentat de tine.

Pentru că vrem ca prima întâlnire să nu se afle sub imperiul stresului și al tensiunii, noi îți oferim o ședință de consultanță gratuită independentă. În urma discuției și a sfaturilor primite, tu decizi dacă rezonezi cu noi pentru o colaborare viitoare.

Personal Broker: o echipă cu viziune

Scopul nostru este să fim mereu la curent cu noutățile din lumea financiară și să ne adaptăm serviciile în funcție de necesitățile tale.

Suntem întreprinzători, onești și motivați să nu lăsăm pe nimeni să plece din biroul nostru  cu probleme nerezolvate. Transparența este unul dintre punctele noastre forte și mizăm pe asistență continuă pentru clienții noștri.

Te invităm să te convingi singur și să dezvoltăm împreună strategii pentru stabilitatea și confortul tău financiar.

Descoperă serviciile noastre care îți vor aduce zâmbetul pe buze prin raportul calitate – preț. 

Ce spun clienții nostri ?

Personal Broker Logo