Investiții

Toate investițiile la timpul lor

Îți dorești să beneficiezi de un sistem de educație de înaltă calitate? Vrei ca pe lângă locul de muncă să ai un venit suplimentar pe care să te poți baza în situații de criză? 

Din fericire, veniturile suplimentare sunt posibile prin investiții inteligente, iar echipa Personal Broker are pregătită strategia potrivită pentru situația în care te afli.

Stabilește-ți prioritățile și investește inteligent în viitorul tău și al celor dragi. Iată un set de variante pe care merită să le explorezi!

Variante inteligente de investiții

De multe ori, succesul personal depinde și de susținerea financiară. De aceea, un broker te poate ghida spre variante de investiții care să-ți aducă stabilitate financiară și încredere în propriile abilități.

În funcție de prioritățile și disponibilitatea ta, poți alege dintre următoarele soluții:

Fonduri de investiții

Fondurile de investiții sunt o variantă inspirată pentru că funcționează pe principiul dispersiei riscului, putând să investești în instrumente financiare cu venit fix și acțiuni listate la Bursa de Valori București.

Cele mai populare instrumente financiare cu venit fix sunt certificatele de trezorerie, obligațiunile, titlurile de stat sau depozitele bancare.

Investițiile pe piața de capital reprezintă un avantaj pentru potențialii antreprenori și consolidează stabilitatea financiară datorită gradului redus de risc.

Investiții în aur

Întotdeauna investițiile în aur au fost percepute ca variante foarte sigure, dar lucrurile s-au schimbat puțin odată cu deprecierea acestui metal și cu fluctuațiile pieței de capital.

Dacă beneficiezi de ajutorul unui broker de investiții competent poți obține un succes de proporții chiar și în acest tip de investiții. Unul dintre secrete este ca prin intermediul E.T.F (Exchange Traded Fund), să urmărești prețul aurului de pe piețele internaționale de prestigiu.

Investiții de tip Unit Linked

Unit Linked reprezintă un produs de investiție care și-a câștigat popularitatea pe piața britanică a anilor ՙ80 și se încadrează în categoria asigurărilor de viață.

Unit Linked funcționează ca un depozit în care sunt stocate lunar economiile. Depozitul de economii este administrat de companiile de asigurări care dețin produsul Unit Linked. Investițiile favorabile variază de la investiții cu randament mici până la cele cu randament ridicat.

Avantajul major este că banii tăi sunt gestionați de companii prestigioase, stabile financiar.

Cum te ajută un broker de investiții?

După cum ai văzut, un broker de investiții te ajută să-ți conturezi planurile de viitor prin prisma unor investiții personale profitabile, aflate în concordanță cu nevoile tale.

Un broker de investiții sesizează rapid fluctuațiile pieței de capital și știe să te orienteze spre cea mai bună variantă pentru tine. Dacă ești creativ și ai spirit antreprenorial, un broker de investiții te poate pune în legătură cu investitori privați de succes.

Brokerii de investiții din echipa Personal Broker ies în evidență prin competența ridicată și prin planurile financiare care au adus succesul a peste 10.000 de români.

La Personal Broker, îți garantăm o primă ședință de consultanță gratuită și comision 0%.

Pentru noi fiecare solicitare este o provocare. Fiecare client cu care interacționăm ne ajută să ne dezvoltăm și să învătăm. Fiecare reușită este succesul vostru.

Contactează-ne

Double Border