Alături de noi poți dezvolta o afacere completă în brokeraj.

Personal Broker este SINGURUL Supermarket Financiar din România!

 • Ești broker de asigurări și vrei să le oferi mai multe produse financiare clienților tăi?

 • Esti antreprenor interesat de domeniul financiar?

 • Esti broker imobiliar cu planuri mari de viitor?

 • Ești broker de credite și dorești să ai acces la un portofoliu mult mai larg de produse?

Supermarket Financiar

Portofoliu complet de produse financiare. Servicii gratuite de consultanță, intermediere și service pentru toate produsele financiare din portofoliu.

Experiență Financiar

Peste 13 ani de experiență în domeniul asigurărilor, creditelor, pensiilor și investițiilor financiare. Peste 50.000 de clienți sunt bucuroși să aibă consultantul lor financiar independent.

Parteneriate active

Intermediem produse și servicii financiare de la peste 40 de companii de asigurări, case de pensii, bănci, IFN-uri, societăți de leasing, fonduri de investiții și dezvoltatori imobiliari. Lista se dezvoltă continuu.

Pregătire profesională

Personal Broker pune la dispoziția colaboratorilor un calendar de pregătire profesională continuă. Leaderii noștri și lectorii de la companiile partenere te ajută să fii la curent cu piața financiară și modificările legislative, să îți dezvolți calitățile necesare pentru creșterea afacerii tale.

Automatizarea fluxului de lucru

Borderourile pentru asigurări, credite și produse conexe au cod de bare și sunt înregistrate într-un flux simplu și rapid la nivel național.

Pagină de Internet

Vei avea propriul tău site de internet. Îți poartă numele, este supermarketul tău financiar. Campaniile plătite pe internet vor aduce clienții din on-line direct la tine în magazin.

Vizualizare Online

Timpul este cea mai importantă resursă de aceea clienții noștri nu mai trebuie să piardă ore în șir pentru vizualizarea imobilelor, toate sunt la un click distanță.

Comision 0% la depunere

La Personal Broker nu se plătește comision la depunerea încasărilor din asigurări și alte produse conexe.

Plan de afaceri

Personal Broker are programe de bonusare transparente și motivante, pentru toate liniile de intermedieri din portofoliu.

Dotarea cu POS și plata pe site

Fiecare franciză poate opta pentru dotarea cu sisteme POS a fiecărui punct de lucru.

Imobile preferențiale

Dacă nu găsim pe site imobilul dorit de client și el dorește un anume tip de imobil noi îl cautăm în piață. Dacă vrea casa visată găsim dezvoltatorul care să o construiască.

Social Media

Primești pagina profesională de Facebook și LinkedIn, astfel toate cunoștințele tale vor afla că ai deschis supermarketul tău financiar.

Asigurări personalizate

Suntem în proces de autorizare pentru a crea, împreună cu asiguratorii, produse adaptate la nevoile clientului.

Asistență Juridică

Asistență din partea partenerilor noștri, notari și avocați, pentru creditele imobiliare.

Te așteptăm în echipa PersonalBroker!

Personal Broker | Plan de marketing

Franciza Personal Broker este proiectată în așa fel încât să te ajute să îți crești afacerea indiferent de experiența ta ca antreprenor în domeniul financiar.

Pentru un start perfect si pentru a maximiza sansele de succes te ajutăm să îți construiești un plan de afaceri care să țină cont de specificul și mărimea pieței pe care activezi și de obiectivele tale. Va trebui să iei în considerare necesitatea acoperirii unor cheltuieli specifice demarării activității - chirie spatiu dacă este cazul, plata utilităților, internet, telefonie, alte cheltuieli legate de birou. Primele venituri vor veni cel mai devreme în cea de-a doua luna de activitate așadar trebuie să ai un buget care să acopere aceste costurile pentru primele 4 luni de activitate. Doar de tine depinde cât de repede vor apărea rezultatele dorite!

Online | La birou | Acasă

Personal Broker te ajută să fii aproape de clienții tăi!

Francizele Personal Broker au acces la programul de marketing şi promovarea imaginii realizate de către Personal Broker. Portofoliul de clienți garantat de acest plan. Campaniile online te ajută să ai un flux constant de clienți. Paginile de pe rețelele sociale, site-ul tău, aplicațiile de lucru te ajută să te dezvolți simplu și repede. Cursurile de pregătire, materialele tipărite, scripturile pentru toate tipurile de întâlniri de vânzare, toate te vor ajuta să dezvolți o afacere solidă.

Aplicații | Flux de lucru | Know-how
Este ușor să fii consultant PersonalBroker !

Produsele și comisioanele pentru toate liniile de business într-o singură aplicație. Birou virtual PersonalBroker te ajută să ai în orice moment acces la toate informațiile de care ai nevoie. Dosarele tale, Calendarul de evenimente si task-urile, contactele, chat-ul de serviciu, casuța de mail, le accesezi de pe orice dispozitiv - telefon, tableta, laptop, desktop. Sunt oriunde aproape de tine. Fluxul de lucru pe dosare complexe este gestionat facil de aplicatia Deck a biroului virtual. Orice mișcare pe dosar a ta sau a departamentele suport se înregistrează aici și în orice moment ști care este stadiul dosarului și ce mai trebuie făcut pentru finalizare. Pagina ta de internet te ajuta să gestionezi intermedierile imobiliare. Ce imobile ai inregistrat in baza de date Personal Broker pentru care vei primi comision în cazul în care se vor vinde, ce imobile ai vandut și urmează să încasezi comision, toate aceste informatii le gasești aici. Tot pe site ai evidența clienților care vin din campaniile de marketing online. Un CRM usor de folosit care te ajută să rezolvi rapid solicitările venite de pe internet.

Personal Broker pune la dispoziția partenerilor săi departamente suport specifice fiecărui domeniu de activitate din grup. Nu sunt costuri pentru aceste departamente, iar rolul lor este să îl ajute pe consultant în pregătirea ofertelor, finalizarea vânzării și administarea afacerii. Astfel, consultantul va avea mai mult timp la dispoziție pentru dezvoltarea echipei de colaboratori și a portofoliului de clienți.

 • Departament Administrativ

  Ai virat sau depus banii la Personal Broker pentru asigurările emise? Munca ta se incheie aici, nu mai ai alte bătăi de cap. Ai tras creditul pentru clientul tău? Mai departe ne ocupăm noi ca tu să iți iei comisionul. Ai probleme pe o asigurare emisă? Aplicațiile pe laptop sau mobil nu funcționează? Suntem aici să te ajutăm!

 • Departament Credite & Leasing

  Ofertele de credit și leasing pentru clienții tăi nu iți vor mai consuma timpul atât de prețios, departamentul suport îți pregătește cele mai bune oferte. Nu e nevoie să îți consumi energia pentru evidența și fluxul dosarelor în lucru, cu ajutorul biroului virtutual gestionezi dosarele împreună cu departamentul.

 • Departament Asigurări Generale

  Oferte de asigurări generale sau problemele tehnice ale aplicațiilor sunt rezolvate de specialiștii noștri. Echipa ta are sprijinul nostru în procesul de învățare a proceselor de emitere a asigurărilor generale, tu te poți ocupa de dezvoltarea echipei de consultanți și a portofoliului de clienți.

 • Departament Viață & Sănătate

  Asigurările de viață și sănătate sunt linii de business cu cel mai mare potențial de creștere, de aceea departamentul dedicat pentru aceste produse te ajută să ai cea mai bună ofertă când mergi la client.

 • Departament Imobiliare

  Imobile încărcate în baza de date online, identificarea imobilului dorit de client, siguranța comisionul de intermediere a vânzării unui imobil prin emiterea automată a contractului de vizualizare, toate acestea și multe altele sunt in grija acestui departament.

 • Departament Marketing

  Departamentul nostru are deja pregătit pentru supermarketul tău financiar tot ce înseamnă materiale de promovare online, pe facebook, linkedin si alte rețele sociale și offline flyere, afișe, bannere și alte materiale de promovare stradală și la birou.

Pentru a începe parteneriatul cu Personal Broker avem nevoie de documentele din lista alăturată.

 • Înființarea unei firme de asistenţă în brokerajul de asigurări, cod CAEN 6622 la care trebuie adăugat codul CAEN secundar 6619.
 • Un reprezentant al companiei trebuie să dețină certificat valabil de distribuitor de asigurări. Dacă nu ai certificarea dată de Institutul de Studii Financiare atunci Personal Broker te ajută să obții cât mai repede această autorizare necesară pentru pornirea afacerii.
 • CV din care să reiasă experiența profesională.
 • Cazier judiciar și copie C.I. pentru toate persoanele implicate în companie, indiferent dacă activează în mod lucrativ sau nu.
 • Cazier judiciar pentru companie, doar dacă firma are o vechime mai mare de 6 luni.
 • Copie CUI
 • Certificat constatator formă lungă valabil la data semnării contractului de franciză.
 • Declarația pe propria răspundere a administratorului societății comerciale că personalul care interacționează cu clienții deține cunoștințele corespunzătoare cu privire la produsele de credit în sensul art. 2 din OUG 52/2016 și la serviciile accesorii oferite în mod obișnuit cu acestea.
 • Declarația pe propria răspundere a administratorului societății comerciale că nu a fost deschisă procedura insolvenței persoanei fizice pentru acționari, administratori, persoane din conducere, respectiv pentru personalul care interacționează cu clienții.
 • Declarația pe propria răspundere că personalul care interacționează cu clienții nu are cazier judiciar.
 • Declarația administratorului privind remunerația angajaților și colaboratorilor conform planului de carieră al francizei Personal Broker.
 • Declarația administratorului privind responsabilul pentru activitatea de intermediare credite.
 • Extrasul de cont al firmei.
 • Amenajarea unui punct de lucru corespunzător standardelor Personal Broker.
 • Semnarea contractului de colaborare.
 • Prezentarea platformei de emitere, a biroului virtual și a site-ului personalizat la sediul central Personal Broker.

De ce ai nevoie pentru a deschide franciza ta Personal Broker?

Pentru a deschide Supermarketul tău Financiar Personal Broker vei avea nevoie doar de:

Fă parte din echipa singurului supermarket financiar din România!

Vino în alături de noi! Ai toate șansele să devii un antreprenor de succes cu PersonalBroker.

Nu trebuie decat sa completezi formularul si te vom contacta noi în cel mai scurt timp.

Contactează-ne

Double Border