FRANCIZA

FRANCIZA Personal Broker I Supermarketul tau financiar

Compania Personal Broker Grup infiintat in anul 2007, aduce in Romania conceptul de Supermarket financiar.

 Misiunea noastră este să oferim o analiză obiectivă a pieţei financiare, să găsim soluţia potrivită şi să reducem timpul alocat pentru rezolvarea problemelor ce apar, și costurile pentru fiecare client în parte. De asemenea un rol important în relaţia brokerului-Personal Broker cu clientul este asistenţa continuă pe durata derulării contractelor intermediate.

 Consultantul Personal Broker este caracterizat de excelenţă profesională, onestitate, loialitate şi integritate.Există trei tipuri de companii: companii care fac lucrurile să se întâmple, companii care privesc la ce se întâmplă şi companii care se întreabă ce, și de ce s-a întâmplat. Personal Broker face parte din prima categorie de companii.

 Segmentul de piata – clientii firmei . Serviciile de consultanță, intermediere şi service pe care Personal Broker le oferă au ca țintă următoarele tipuri de clienți:

- persoane juridice – firmele mici şi mijlocii ale căror activițăți necesită consumul de servicii şi produse financiare şi care au nevoie de un consultant pentru a reduce timpul rezervat rezolvării problemei şi pentru a evita disonanța post achiziție printr-o analiză obiectivă a pieței financiar-bancare;

- persoane fizice – persoane cu un venit lunar de aproximativ 500€ care au nevoie de un consultant pentru a beneficia de o analiză obiectivă a pieței şi un service de calitate pe durata derulării contractelor financiare;

Odată cu descoperirea produsului oferit de Personal Broker – consultanța obiectivă şi profesionistă a pieței financiare – atât persoanele juridice cât şi persoanele fizice, care au achiziționat un produs printr-un broker personal, vor deveni clienți permanenți ai acestuia.

 Produsul  pe care Personal Broker îl oferă clientului este un complex de servicii:

-analiza obiectivă a pieței financiare;

-evaluarea imediată a situației financiare a clientului;

-descoperirea, în cel mai scurt timp posibil, a soluțiilor pentru rezolvarea problemelor;

-intermedierea produsului ales;

-service pe durata contractului intermediat.

Timpul este singura resursă care nu poate fi stocată, cumpărată sau vândută, de aceea Personal Broker îşi ajută clienții să economisească această importantă resursă, în afaceri şi în viața de zi cu zi.

 

De ce sa devii partener, prin franciza cu Personal Broker ?

Ce avantaje ai sa devii partener cu Personal Broker ?

Care este profilul cu care vrem sa facem parteneriat ?

Cum incepi ?

Pentru noi fiecare solicitare este o provocare. Fiecare client cu care interacționăm ne ajută să ne dezvoltăm și să învătăm. Fiecare reușită este succesul vostru.

Contactează-ne

Double Border