Termeni și condiții

Termeni și Condiții

PersonalBroker este un concept de business ce are in componenta sa urmatoarele firme: SC Personal Broker-Broker de asigurare – reasigurare SRL, SC Personal Broker – Broker de Produse Bancare SRL, SC Broker de credite si imobiliare SRL,  firme de brokeraj care intermediază direct sau prin intermediari, firme partenere informații și servicii de intermediere în domeniile: imobiliare, bancar, și asigurări.

Toate informațiile prezentate pe site-ul www.personalbroker.ro (denumit în continuare SITE) sunt informații cu caracter informativ și nu sunt angajamente ferme de ofertare/cumpărare/vânzare dat fiind specificul produselor/serviciilor de intermediere imobiliară, financiară și de asigurări. Totodata toate informațiile, textele și imaginile prezentate pe acest SITE sunt proprietatea exclusivă a firmelor din conceptul PersonalBroker, copierea sau transmiterea lor făcându-se doar cu acordul scris al acestora.
 

Acesti ‘Termeni și Condiții’ constitue acordul legal dintre dumneavoastră și PersonalBroker. Va rugăm să cititi cu atenție acesti ‘Termeni și Condiții’, pentru utilizarea corespunzătoare a SITE-ului. Prin acceptarea acestor ‘Termeni și Condiții’ vă dați acordul ferm pentru utilizarea SITE-ului.
 

PersonalBroker are dreptul oricând să modifice acesti ‘Termeni și Condiții’, fără înștiințare prealabilă, obligația dumneavoastră fiind de a citi acești ‘Termeni și Condiții’ de fiecare când accesați acest SITE. Totodată, PersonalBroker își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Informațiile prezentate pe acest SITE constituie o sursa de informare făra a reprezenta o ofertă fermă de servicii sau produse din partea PersonalBroker.
 

Orice persoană care doreşte să acceseze/aplice unul din serviciile prezentate în SITE este rugată să ne contacteze pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului cât și asupra condițiilor în care acesta este oferit.
 

PersonalBroker NU este responsabilă pentru nici o eroare, omisiune sau descriere eronată a informațiilor de pe acest SITE, informațiile fiind preluate de la partenerii cu care colaborează și vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a vă oferii informații cât mai reale cu putință și de a modifica conținutul informațiilor ori de câte ori aflăm de existența modificărilor.
 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește aici !


Prelucrarea datelor cu caracter personal
 

Prin completarea datelor în formularele existente în SITE sunteți  de acord ca aceste date să intre în baza de date a SITE-ului și să fie prelucrate de  PersonalBroker conform prevederilor Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date în scopul furnizarii de informații despre produsele și serviciile intermediate de  PersonalBroker.
 

PersonalBroker NU va vinde, înstrina sau dezvălui datele cu caracter personal înregistrate în formularele SITE-ului  niciunei parți terțe în scopuri comerciale sau de marketing, decât terțelor părți agreate de PersonalBroker care vor acționa în calitate de împuterniciți, conform Legii nr. 677/2001 și exclusiv în scopurile menționate prin prezentul. NU sunteți obligați în nici un fel să furnizați datele dumneavoastră. Refuzul dumneavoastră determină doar imposibilitatea furnizării informațiilor solicitate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de:

  • dreptul de informare cu privire la datele personale și la entitățile sau categoriile de entități cărora le pot fi comunicate aceste date, precum și scopurile și metodele prelucrării;
  • dreptul de a obține actualizarea, rectificarea, integrarea, ștergerea, anonimizarea sau blocarea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a obține de la PersonalBroker la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate de ​ PersonalBroker;
  • dreptul de a obiecta în totalitatea sau parțial, pe motive legitime, la procesarea datelor cu caracter personal;
  • de a obiecta în mod gratuit la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru transmiterea de materiale publicitare, în urma primirii fiecărui sau a oricărui mesaj;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul de a vă adresa Autoritații Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și justiției. Aveti, de asemenea, dreptul de a va opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, la prelucrarea datelor personale în scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către PersonalBroker, la datele din secțiunea ‘Contact’ ;

Mulțumim ! Ne dorim să aveți o experiență plăcută prin accesarea acestui SITE.