Leasing

Ce înseamnă leasing auto?

Leasing-ul auto te conduce direct către mașina visurilor tale. Următoarea oprire e cea mai spectaculoasă destinație turistică pe care îți dorești să o vizitezi măcar o dată în viață.

Înainte de a te bucura de albastrul mării și de plajele exotice, alege cea mai avantajoasă ofertă de leasing auto, adecvată bugetului tău lunar.

După cum știi deja, leasing-ul auto îți asigură dreptul de a folosi un automobil în schimbul unei plăți lunare către finanțator, plată cunoscută deja sub numele de rată de leasing.

Ușor de confundat cu creditul auto, trebuie să știi că leasing-ul auto nu îți garantează dreptul de proprietate al mașinii decât după ce ai achitat integral plata către beneficiar, adică societatea care ți-a pus la dispoziție automobilul.

Leasing-ul auto se obține rapid dacă intri în categoria clienților eligibili. Din fericire, criteriile de eligibilitate sunt ușor de îndeplinit:

  • stabilitate financiară;
  • cetățenie română;
  • vârsta de maxim 65 de ani la finalul perioadei de creditare.

Leasing operațional versus leasing financiar

Există două tipuri de leasing spre care te poți orienta și e bine să cunoști particularitățile fiecăruia: leasing-ul operațional și leasing-ul financiar.

Leasing-ul operațional îți pune la dispoziție un automobil contra unei rate lunare fixe. Firma de leasing preia toate riscurile, dar la încheierea perioadei contractuale, nu devii proprietar al mașinii.

La polul opus, se află leasing-ul financiar, care este și cea mai populară formă de leasing. La semnarea contractului, toate riscurile sunt asumate de beneficiar, nu de firma de leasing. Avantajul este că la finalul perioadei contractuale, mașina devine proprietatea ta.

E important să știi că pentru ambele forme de leasing ai nevoie de o asigurare Casco.

De ce ai nevoie de un broker de leasing auto?

Un broker de leasing auto este aliatul de care ai nevoie pentru a semna un contract de leasing auto avantajos. Ghidat de experiență, brokerul de leasing va analiza piața și oportunitățile acesteia. Ofertele puse la dispoziție de potențialii finanțatori nu sunt de neglijat.

În funcție de rezultate, brokerul te va orienta spre cea mai bună variantă, adecvată bugetului și dorințelor tale.

În plus, un broker de leasing auto dedicat 100% te va ajuta să obții și asigurarea Casco, indispensabilă pentru contractele de leasing.

La Personal Broker, te întâmpinăm cu o primă ședință de consultație gratuită. Ai comision de 0% și servicii care răspund celor mai înalte exigențe.

Pentru o idee cât mai clară, te invităm să folosești calculatorul de rate leasing, oferit de echipa Personal Broker.
 

Calculează rata pentru leasing !

Ce spun clienții nostri ?

Personal Broker Logo