Întrebări și răspunsuri

Răspunsurile contează, dar întrebările corecte fac diferența

Rezolvarea unei probleme financiare declanșează o mulțime de întrebări și îndoieli. Vestea bună este că de-a lungul a peste 10 ani de experiență în domeniul financiar, noi ne-am confruntat cu o listă interminabilă de întrebări complexe.

Cu răbdare și experiență câștigată de la an la an, am găsit răspunsuri pertinente pentru orice posibilă întrebare din domeniul investițiilor.

Acum, suntem aici pentru a împărtăși cu tine experiența noastră și pentru a te iniția în cele mai profitabile strategii financiare.

Te invităm pe blogul Personal Broker, unde te așteaptă informații de ultimă oră și de maxim interes despre domeniul financiar.

A venit timpul să-ți consolidezi educația financiară pentru un viitor de succes!

Întrebări frecvente

De ce să colaborez cu un broker?

Colaborarea cu un broker financiar îți garantează găsirea unei soluții optime pentru  situația ta. Un broker nu este afiliat unei societăți de asigurări, credite sau imobiliare, motiv pentru care lucrează exclusiv în avantajul tău.

Datorită studiilor de specialitate și experienței în domeniu, brokerul este singurul avizat să-ți ofere informații referitoare la noutățile apărute în legislația României, cât și sfaturi despre cum să acționezi în conformitate cu aceste schimbări.

Cum mă ajută un broker?

Un broker este un specialist complex, care deține cunoștințe din diverse domenii de maximă importanță. Pe lângă cunoștințele din domeniul financiar, un broker cochetează și cu domeniul juridic. Mai mult, un broker imobiliar excelează și în strategii de marketing menite să atragă cât mai mulți clienți eligibili pentru bunul imobiliar pe care vrei să-l vinzi.

Un broker analizează cu atenție piața și ofertele pe care instituțiile bancare ți le pun la dispoziție. În urma unei analize pertinente, brokerul îți oferă soluții personalizate în funcție de nevoile tale:

  • variante de asigurări;
  • variante de creditare;
  • susținere în achiziția și vânzarea de imobiliare;
  • consultanță pentru pensiile private;
  • consultanță pentru investițiile personale;
  • variante de leasing auto.

Bine documentat din punct de vedere juridic, un broker competent îți oferă informații despre documentația de care ai nevoie și te ajută să-ți organizezi o mapă de documente atunci când este cazul.

Pe scurt, broker-ul financiar este specialistul care te ajută să-ți economisești eficient timpul și banii.

Ce costuri presupune colaborarea cu un broker?

La fel ca serviciile puse la dispoziție de orice specialist, e normal ca serviciile unui broker financiar să fie remunerate corespunzător. Costurile diferă în funcție de complexitatea serviciilor pe care le soliciți, dar sunt accesibile pentru orice tip de buget.

Vestea bună este că întotdeauna ai comision de 0%, iar serviciile oferite răspund celor mai înalte exigențe.

De ce să alegi Personal Broker?

Personal Broker e o echipă compusă din specialiști cu rezultate eficiente în fiecare sector financiar. Experiența individuală și cunoștințele dobândite de-a lungul timpului sunt elementele-cheie după care specialiștii Personal Broker se ghidează.

Din fericire, brokerii noștri corespund profilului consultantului ideal care însumează atât competențe financiare, juridice, dar și de marketing.

În plus, îți oferim o primă ședință de consultanță gratuită.

Te invităm să ne cunoaștem și să descoperim împreună soluția optimă care să-ți aducă succesul financiar.

Cum dezvolți o strategie financiară de succes?

Cuvântul „strategie” te face să te gândești la câmpul de luptă? Imediat îți apare în minte imaginea unui general care trasează pe o hartă obiectivele și elementul-surpriză?

Atunci ai înțeles deja că strategia financiară nu diferă mult de strategia militară. La fel ca un câmp de luptă, domeniul investițiilor financiare e imprevizibil pentru că se află în permanentă schimbare.

Până reușești să găsești elementul-surpriză în jurul căruia să-ți dezvolți strategia, piața s-a și schimbat. Când schimbarea te-a luat prin surprindere, trebuie să fii flexibil și să te adaptezi rapid noilor condiții.

Păstrează-ți obiectivele ca un adevărat general, dar schimbă modul de abordare.

Nu uita că o strategie atent construită aduce întotdeauna succesul. Dar pentru a ajunge în acest punct, ai nevoie de timp și de răbdare.

De cele mai multe ori, răbdarea se consumă rapid, iar timpul e greu de gestionat. Ca un bun strateg, trebuie să găsești o soluția optimă într-un timp cât mai scurt.

Soluția rațională este să apelezi la un broker financiar, adaptat la toate schimbările pieței. Alături de consultantul tău financiar, strategia prinde contur și succesul e garantat.

Cum acționează un broker financiar cu experiență?

Nu îți cunoaștem așteptările, dar trebuie să știi că un broker financiar experimentat începe prin analiza situației și stabilirea unui diagnostic. De cele mai multe ori, obstacolul se ascunde în mici detalii.

E posibil ca brokerul să-ți propună soluții financiare la care nici nu visai, dar atât timp cât argumentele sunt solide, merită să-ți asumi riscul.

Asul din mânecă e întotdeauna o soluție financiară personalizată, adaptată 100% nevoilor și obiectivelor tale.
 

Ce spun clienții noștri ?

Personal Broker Logo